ໃນປັດຈຸບັນ ຄົນເຮົາຝາກປາກ-ທ້ອງນໍາຮ້ານອາຫານສຸກນັບມື້ນັບຫລາຍຂຶ້ນ ຍ້ອນບໍ່ມີເວລາຄົວກິນເອງ. ດັ່ງນັ້ນ, ຜູ້ຂາຍອາຫານສຸກຕ້ອງມີມາດຕະຖານດ້ານຄວາມສະອາດຢ່າງພຽງພໍ ລວມທັງພາຍໃນຮ້ານ. ເຄື່ອງບັນຈຸອາຫານຕ້ອງສວມເສື້ອກັນເປື້ອນ ຫ້າມໃຊ້ມືຈັບອາຫານໂດຍກົງໃຫ້ລູກຄ້າ, ດີທີ່ສຸດຄວນໃສ່ຊົບມື ແລະ ໃສ່ໜ້າກາກ. ສິ່ງທີ່ຄວນຫລີກລ່ຽງແທ້ໆ ກໍຄືຢ່າໄອ-ຈາມໃສ່ອາຫານ ຫລືແກະຂີ້ດັງ ສັ່ງຂີ້ມູກ ຫລື ນໍ້າລາຍຊະຊາຍເດັດຂາດ. ດຽວນີ້ໂລກຈະເລີນຂຶ້ນພະຍາດກໍຈະເລີນ ແລະ ສະຫລາດຂຶ້ນຄືກັນ ມັນສາມາດອາລະວາດໄດ້ທຸກເມື່ອຖ້າບໍ່ລະມັດລະວັງ.
# ໂດຍ: ສາວສິ້ນແຕ້ມ
![]() | ມື້ນີ້ | 83 |
![]() | ມື້ວານນີ້ | 183 |
![]() | ອາທິດນີ້ | 8 |
![]() | ເດືອນນີ້ | 685 |
![]() | ທັງໝົດ | 215954 |